Godeal24: Windows OS već od 7,24 eura, posebna ponuda za Microsoft Office 2021

Kupite Windows 10 Pro za 7,24 eura, Windows 11 Pro za 15,14 eura Office 2016 za 18,22 eura, Office 2021 za 30,22 eura, i još puno toga. Provjerite ponudu na Godeal24.com

Godeal24.com ponedjeljak, 21. veljače 2022. u 09:44

Microsoft Office je najrašireniji softverski paket za poslovnu produktivnost u svijetu. Više od 1,2 milijarde korisnika diljem svijeta koristi neki oblik Office sustava (oko 20% svjetske populacije). No, visoka cijena ovog paketa odvraća krajnjeg korisnika od kupnje. Stoga mnogi odabiru razne piratske verzije koje su vrlo nesigurne, kako za zaštitu računala od zlonamjernog softvera, tako i za datoteke.

Uz Godeal24 možete u potpunosti izbjeći rizik korištenja piratskog softvera jer se ovdje radi o preprodaji rabljenih licenci koja je uređena europskim zakonodavstvom. Budući da određene tvrtke više ne koriste licencu, preprodaju je Godealu24 po niskoj cijeni, a Godeal24 je provjerava prije daljnje preprodaje. U internetskoj trgovini Godeal24 možete pronaći razne Office pakete ili najnoviju verziju Windowsa. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave.

Godeal24 vam nudi cijeli Office paket po nižoj cijeni. Microsoft Office 2021 možete dobiti za samo 30,22 eura umjesto službene cijene od 439,99 $. Windows možete kupiti već za 7,24 eura. Pogledajte cjelovitu ponudu u nastavku.
 

Posebna ograničena ponuda

Odaberite nešto iz sljedeće ponude. Promo kod pri kupnji nije potreban.

62% popusta na Office 2021 i druge proizvode (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali Microsoftov softver (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

 

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.