Donesite svoj stari DSLR ili bezzrcalni fotoaparat i ostvarite popusta na kupnju novog Canona

Donošenjem starog fotoaparata možete ostvariti do 7600 kn popusta pri kupnji novog Canona

Bug.hr petak, 4. prosinca 2020. u 08:00

Canon je u Hrvatskoj pokrenuo novu promotivnu akciju koja će trajati sve do 31. siječnja 2021., a u kojoj je moguće ostvariti značajne popuste prilikom kupnje Canonovih fotoaparata punog kadra kod maloprodajnih partnera koji sudjeluju u akciji.

Canonovi novi bezzrcalni fotoaparati punog kadra EOS R, EOS RP te EOS R5 i EOS R6 donose nenadmašnu kvalitetu slike i omogućuju vam da budete kreativni na načine koji do sada jednostavno nisu bili mogući. Uz nove objektive RF, ti novi aparati nude zaista vrhunski doživljaj fotografiranja i snimanja.

Popust na te sjajne nove uređaje, kao i na odabrane provjerene Canonove DSLR fotoaparate punog kadra, možete ostvariti prilikom kupnje izravno kod prodavača, bez potrebe za naknadnom prijavom. Ovisno o fotoaparatu koji kupujete, popust kreće od 750 kuna za EOS RP kitove pa sve do 7600 kuna za EOS 1Dx Mark II. Veći popust ostvarit ćete ako prilikom kupnje novog Canonovog fotoaparata punog kadra donesete svoj stari, potpuno funkcionalni, DSLR ili bezzrcalni fotoaparat.

Promocija se provodi kod Canonovih maloprodajnih partnera Anigota, Aviteh, Canosa i Svijet medija, a detalji i pravila, kao i popis fotoaparata za koje vrijedi ova promotivna akcija dostupni su na www.canon.hr/upgradetocanon.