Izdvojene otvorene pozicije za developere ovog tjedna

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Donosimo pregled nekoliko zanimljivih pozicija

debug.hr petak, 9. prosinca 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Ovoga tjedna svoje su nove oglase istaknuli FIVE i GlobalLogic.

Istaknuti poslovi tjedna

FIVE, an Endava company ovoga tjedna izdvaja tri trenutačno otvorena natječaja:

Angular Developer - Tražimo pojačanje za naš tim koji radi na nagrađivanoj platformi za učenje čiji je cilj povećati pismenost učenika i nastavnika u SAD-u. Kao član Angular tima imat ćeš priliku raditi na dugoročnom projektu u Angular 12, RxJS i SCSS, te na dizajn sustavima uz podršku našeg vrhunskog dizajn, QA, DevOps i projektnog tima.

Senior Full Stack Developer - Pridruži se našem Java timu koji je u posljednjih godinu dana narastao s 15 na 35 članova. Klijent oko kojeg formiramo tim korisnicima pruža inovativne usluge pomorskog prijevoza i logistike. Radit ćeš s nama na B2B aplikacijama koje pokrivaju katalog transportnih ruta, balansiranje kontejnera i raspoređivanje brodova s fokusom na optimizaciju poslovanja koja se temelji na mikroservisnoj arhitekturi.

Test Automation Engineer - U potrazi smo za iskusnim inženjerom za automatizaciju testiranja koji bi svoj rast nastavio u našem QA timu od 45+ stručnjaka kroz rad na najsuvremenijoj tehnologiji, kao i interne inicijative poput karijernog coachinga, programa mentorstva, QA talksa i Automation talksa.


U GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a ovoga tjedna izdvajaju:


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi