Xiaomi Watch S2 Pro osvanuo na renderima

Xiaomi Watch S2 Pro trebao bi stizati u dvije inačice – jednoj s kožnim i jednoj s gumenim remenom. Imat će 1,43-inčni AMOLED zaslon te rotirajuću lunetu

Matej Markovinović četvrtak, 7. rujna 2023. u 20:20
Xiaomi Watch S1 Pro. 📷 Foto: Xiaomi
Xiaomi Watch S1 Pro. Foto: Xiaomi

Xiaomi se sprema predstaviti Watch S2 Pro, novi pametni sat višeg ranga koji bi trebao stići na tržište krajem listopada po početnoj cijeni od oko 400 eura.

Prema procurjelim informacijama, Xiaomi Watch S2 Pro imat će 1,43-inčni AMOLED zaslon sa značajkom always-on, kućište od nehrđajućeg čelika i rotirajuću lunetu, baš kao i nedavno predstavljeni Galaxy Watch 6 Classic.

Imat će, također, podršku za Bluetooth i 4G LTE povezivost te razne zdravstvene senzore, poput onih za mjerenje otkucaja srca, kisika u krvi, praćenje spavanja, stresa i slično. Baš kao i na drugim pametnim satovima ovakve vrste, korisnici će pomoću Watcha S2 Pro moći pratiti nekoliko desetaka sportova.

Sudeći prema renderima koje je objavio portal MySmartPrice, Watch S2 Pro stizat će u dvije inačice. Jedna će biti „finija“ i dolazit će s kožnim remenom u smeđoj boji, dok će druga biti više sportska te će imati crni gumeni remen.

Razlike neće biti samo u remenima. Watch S2 Pro s kožnim remenom bit će srebrne boje, dok će onaj sportski imati crni premaz.