BOSE gadgeti obradovat će dvojicu sretnih čitatelja

Nedavno nam je završila još jedna nagradna igra, a dijelili smo dva zanimljiva audio gadgeta – jedinstvene BOSE Rondo glazbene naočale, te bluetooth zvučnik BOSE SoundLink Color II

Vinko Krištić utorak, 3. prosinca 2019. u 15:00

Svi kupci/čitatelji Buga br. 324 (studeni 2019.) imali su priliku okušati sreću i sudjelovati u nagradnoj igri uz pomoć jedinstvenog koda koji se nalazio u svakom primjerku Buga. Dijelili smo dva zanimljiva audio gadgeta – jedinstvene BOSE glazbene naočale o kojima imate priliku čitati u aktualnom broju Buga, te BOSE bluetooth zvučnik vrhunskog zvuka.

Sponzor nagradne igre bio je maloprodajni lanac Se-Mark koji je nedavno otvorio i specijalizirani BOSE Premium Shop unutar svojeg postojećeg prostora u Maksimirskoj 45 (Zagreb). Riječ je o kombinaciji izložbenog i prodajnog prostora, gdje se mogu razgledati, poslušati, a potom i kupiti Boseovi zvučnici, slušalice i audiosustavi iz većine kategorija u kojima je slavna američka tvrtka aktivna, kao što su kućna kina, ozvučenja za vanjske prostore, bežične slušalice, bluetooth zvučnici, profesionalna ozvučenja za ugostiteljske objekte i tome slično.

Dobitnici nagrada izvučeni su jučer u Bugovoj redakciji slučajnim kompjutorskim odabirom. U nastavku pročitajte više o nagradama i tko ih je osvojio.

BOSE Rondo

Glazbene naočale BOSE Rondo dopast će vam se čim ih stavite na oči. Radi se o naočalama s Open-Ear Audio sustavom te ćete glazbu koju reproduciraju čuti u izvrsnoj kvaliteti, dok ljudi oko vas neće čuti baš ništa. Naočale se bluetoothom spajaju s vanjskim reproduktorom glazbe, poput smartfona, imaju integrirani mikrofon za javljanje na pozive, te nude do 3,5 sata neprekidnog streaminga glazbe uz jedno punjenje. Više o naočalama pogledajte na službenim stranicama proizvođača. Dobitnik ovog vrlo zanimljivog gadgeta je Vedran Meštrović iz Jezera (otok Murter).

BOSE Rondo
BOSE Rondo

BOSE SoundLink COLOR II

Ništa manje zanimljiva nije ni druga nagrada. Radi se o jednom od cijenjenih Boseovih modela bluetooth zvučnika. Mali kompaktni zvučnik nudi vrlo moćan zvuk – imate osjećaj da uređaj iz kojeg dopire mora biti barem 5 puta veći. Osim bežične bluetooth funkcije, zvučnik ima i 3,5 mm audio priključak te micro-B USB priključak. Trajanje baterije mu iznosi do 8 sati. Više o zvučniku saznajte ovdje. Dobitnik bluetooth zvučnika je Vatroslav Španiček iz Požege.

BOSE SoundLink Color II
BOSE SoundLink Color II

Čestitamo sretnim čitateljima i pozivamo ih da svoje dojmove podijele s nama na forumu u komentaru ove objave. Ostalima želimo više sreće drugi put. U novom broju Buga imate priliku osvojiti pametni sat Garmin Fenix 6 Pro.