Ostalo je još mjesec dana do Adria Security Summita 2024., registrirajte se besplatno

Pridružite se vodećim stručnjacima na najvećem sigurnosnom događaju u regiji s više od 170 izlagača i 3.000 sudionika, koji se održava 9. i 10. listopada u Sarajevu

debug.hr četvrtak, 12. rujna 2024. u 12:27

Ostalo je još mjesec dana do otvaranja Adria Security Summita 2024., vodećeg regionalnog događaja iz područja sigurnosti. Svi zainteresirani mogu se pridružiti vodećim stručnjacima iz industrije 9. i 10. listopada 2024. godine u Kongresnom centru hotela Hills u Sarajevu. Ovaj suvremeni i najveći prostor ove namjene u regiji ugostit će dosad najveće izdanje Adria Security Summita s više od 170 izlagača i sponzora koji će predstaviti najnovije inovacije i trendove u sigurnosnoj industriji i srodnim sektorima.

Ovogodišnji Adria Security Summit bit će najveći i najznačajniji događaj dosad, s očekivanih gotovo 3.000 sudionika iz više od 50 zemalja svijeta. Sudionici će imati priliku istražiti nove proizvode, povezati se s kolegama iz industrije te učiti od vodećih stručnjaka. Adria Security Summit 2024. pruža idealnu platformu za one koji žele postati dio dinamičnog događaja, uz organizaciju više od 5.000 B2B sastanaka, što nudi brojne prilike za suradnju i poslovni rast.

Pronađite sadržaj za sebe

Kako bi posjetitelji mogli što bolje isplanirati svoj posjet, na službenoj web stranici dostupan je konferencijski program. Ovaj sveobuhvatni raspored sadrži ključne sesije, radionice i poslovne sastanke osmišljene kako bi pružili vrijedne uvide i kontakte.

Isplanirajte sastanke unaprijed

Svi sudionici imat će pristup mobilnoj aplikaciji za Summit putem platforme vFairs. Ova inovativna aplikacija omogućuje zakazivanje sastanaka s izlagačima i drugim sudionicima, osiguravajući učinkovito korištenje vremena provedenog na Summitu. Dovoljno je pratiti informacije o terminu nakon kojeg će biti moguće početi organizirati sastanke.

Registrirajte se besplatno

Svi zainteresirani mogu iskoristiti ograničenu ponudu i registrirati se već danas koristeći kod VISITOR2024 kako bi dobili besplatnu ulaznicu za Summit. Registracija je dostupna na službenoj stranici.

Za više informacija o Adria Security Summitu 2024., uključujući detalje o registraciji, programu događaja, kao i popisu izlagača i sponzora, posjetite web stranicu www.adriasecuritysummit.com. Za dodatna pitanja moguće je kontaktirati putem e-maila summit@asadria.com ili pozivom na broj +387 33 788 985.

Adria Security Summit 2024. predstavlja najveći i najutjecajniji događaj u području sigurnosti u regiji i šire. Ovo je jedinstvena prilika za unaprjeđenje poslovanja, stjecanje novih znanja i povezivanje s vodećim stručnjacima i profesionalcima iz industrije.