Sony predstavio bočne PS5 ploče u različitim bojama

Nakon duge i iscrpljujuće borbe protiv tvrtki koje su same proizvodile crne bočne PS5 ploče, Sony je iznenadio obožavatelje i predstavio svoje ploče u čak pet novih boja

Matej Markovinović utorak, 14. prosinca 2021. u 06:00

Stara poslovica kaže „tko čeka, taj i dočeka“, a obožavatelji PlayStationa 5 definitivno su dočekali. Sony je, naime, konačno predstavio bočne ploče koje će začiniti izgled njihove igraće konzole, pa će ju korisnici uskoro moći presvući u crnu, crvenu, ružičastu, plavu i ljubičastu boju.

Crne bočne ploče za PlayStation 5 stižu na većinu tržišta već u siječnju, dok će zainteresirani za ostale boje ipak trebati pričekati još par mjeseci.

Foto: Sony
Foto: Sony

Da bi svi dijelovi Sonyjeve igraće konzole bili u potpunom skladu, Sony je predstavio i DualSense kontrolere u ružičastoj, plavoj i ljubičastoj boji, koji će se već u siječnju moći kupiti.

Foto: Sony
Foto: Sony

Za bočne ploče bit će potrebno izdvojiti 54,99 dolara, dok će novi DualSense kontroleri koštati 74,99 dolara. Boja neće utjecati na cijenu, no valja istaknuti da je crni i klasični bijeli kontroler nešto jeftiniji.