PlayStation 5 Slim procurio na fotografiji

Na društvenim mrežama je osvanula fotografija koja prikazuje nadolazeći PlayStation 5 Slim, a na kojoj je vidljivo da će Sonyjeva nova konzola zadržati prepoznatljivi dizajn

Matej Markovinović subota, 12. kolovoza 2023. u 06:00
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

PlayStation 5 s nama je od 2020. godine i oni koji ga imaju dobro su upoznati njegovim „mesnatim“ dimenzijama. Upravo iz toga razloga mnogi igrači čekaju da Sony izbaci Slim inačicu konzole o kojoj se govori već neko vrijeme.

Renomirani leakeri mjesecima navode da će Sony do kraja ove godine predstaviti PlayStation 5 Slim, a sada je poznato i kako bi konzola trebala izgledati. Naime, bivši gaming novinar Andrew Marmo objavio je na društvenoj mreži X fotografiju koja navodno prikazuje PlayStation 5 Slim (CFI-2016).

Iako fotografija nije najbolje kvalitete, vidljivo je da je PlayStation 5 Slim zadržao prepoznatljivi dizajn svojeg „punašnijeg“ brata. Konzola se uistinu doima nešto tanjom, središnji dio na samom vrhu je udubljeniji, a stranice su presječene na pola, što bi značilo da se svaka sastoji od dva dijela.

Ostali detalji nisu vidljivi, no ako je za vjerovati neslužbenim informacijama, konzola bi trebala biti nešto kraća te bi trebala imati odvojivi čitač Blu-Ray diskova, kao i dva USB-C priključka na prednjoj strani.