Pinnit - pomaže pametnije upravljati s obavijestima na Android pametnim telefonima

Pinnit je potencijalno korisna aplikacija koja čuva povijest svih notifikacija koje su se pojavile na Android smartfonu, te omogućava da ih se naknadno pregledava kako se ne bi propustilo one koje su važne ili su greškom uklonjene…

Matija Gračanin utorak, 15. listopada 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Pinnit
Namjena Pametnije upravljanje notifikacijama
Android Play Store
iOS Nema
Cijena 2,39 eur 

S obzirom na prirodu današnjih aplikacija i načina na koji danas općenito komuniciramo, većina  nas će kroz dan primiti popriličan broj  raznovrsnih notifikacija, a nerijetko se zna dogoditi i da se neka od obavijesti sasvim slučajno ukloni. Tu uskače upravo Pinnit koji nudi neke vrlo praktične mogućnosti.

Naime, čuva povijest notifikacija te omogućava da ih se naknadno pregledava što samo znači da, ako se neka notifikacija i ukloni s panela obavijestima, do nje će se vrlo lako doći (podržano je i pretraživanje). Osim toga, svaku je od notifikacija moguće vratiti na panel i zakvačiti je na vrh kako je se ne bi ponovno zaboravilo.

Zgodno je i to što je moguće stvarati vlastite notifkacije koje će zapravo poslužiti poput podsjetnika, a pritom je moguće namjestiti i točno vrijeme kad će se notifikacija pojaviti. Tu je i mogućnost da se notifikacijama doda proizvoljna bilješka, kao i neki druge sitnice i manji detalji.

Ukratko, Pinnit je idealna aplikacija za one koji su pretrpani notifikacijama i često neke previde, ali i za one koji bi panel s obavijestima htjeli dodatno iskoristiti za osobne podsjetnike. Punu inačicu Pinnita moguće je besplatno iskušavati 14 dana, a nakon toga je aplikaciju potrebno platiti 2,39 eura.