Pestle - omogućuje jednostavan uvoz i pohranu recepata iz raznovrsnih izvora

U mnoštvu raznovrsnih digitalnih kuharica koje su većinom zamišljene tako da već nude izdašnu bazu recepata za raznovrsna jela, Pestle stvaranju osobne kolekcije pristupa na ponešto drukčiji način, omogućujući da se recepti pohrane iz brojnih izvora te nudeći niz drugih mogućnosti…

Matija Gračanin utorak, 25. lipnja 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Pestle 
Namjena Digitalna kuharica za pohranu recepata iz raznih izvora
Android Nema
iOS App Store
Cijena Besplatan / od 1,99 USD mj (Pro)

Pestle je zgodno osmišljena aplikacija koja će dobro doći svima onima koji često posežu za gotovo nepresušnim online izvorima kako bi pronašli recept za različita jela. Naime, omogućava da se na vrlo jednostavan način pronađeni recepti pohrane u aplikaciju i tako se formira osobna digitalna kuharica.

Naravno, to je tek manji dio njezinih mogućnosti, a samo jedna od praktičnih značajki jest činjenica da će automatski skenirati recept u potrazi za sastojcima, koracima spravljanja, nutritivnim informacijama i drugim podacima, a onda na temelju toga formirati praktičan vodič kako neko jelo spraviti.

Tu je i mogućnost generiranja popisa za kupovinu, vrlo praktična mogućnost koja će automatski konvertirati raznovrsne mjerne jedinice (pritom se količine mogu prilagoditi i ovisno o tome kolikom broju ljudi se jelo kani poslužiti), a posebno je zgodno i to što se uz podršku za SharePlay jela mogu spravljati zajedno.

Osim toga, tu je i mogućnost stvaranja tjednog jelovnika, dijeljenje recepata s prijateljima i obitelji te štošta drugo. Osnovna inačica aplikacije je ograničena te je moguće pohraniti do 15 recepata (tu su i druga ograničenja), dok se za punu iskoristivost aplikacije valja plaćati pretplata koja stoji od 1,99 USD mjesečno.