Coinglass - sve što je potrebno za aktivno praćenje tržišta kriptovaluta

Tržište kriptovaluta i dalje je prilično aktualno, pa su samim time i aplikacije poput ove koja se specijalizira za praćenje kriptovaluta mnogima i dalje među najčešće korištenima. Ova je specifična po tome što omogućava praćenje tržišta budućnosnicama za one koji se ozbiljnije bave trgovanjem…

Matija Gračanin srijeda, 8. ožujka 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Coinglass
Namjena Praćenje tržišta kriptovaluta
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Coinglass je, prije svega, informacijska platforma putem koje je moguće detaljno pratiti općenito tržište kriptovalutama, no ono što ju čini posebno zanimljivom među onima koji se ozbiljnije bave trgovanjem na ovom vrlo volatilnom tržištu, svakako je činjenica da omogućava praćenje tržišta budućnosnicama, odnosno, futures ugovorima kriptovaluta.

S jedne se strane se putem aplikacija može dobiti brzi pregled najpoznatijih svjetskih burzi kriptovaluta kao što su Binance, OKX, Kraken, Coinex, Bitget i s brojnih drugih, kao i pratiti kretanje cijena kriptovaluta u vlastitom portfelju. Naravno, tu je prikaz i drugih važnih metrika kako bi se u svakome trenutku imalo uvid u cjelovito stanje tržišta.

Osim toga, tu je i mogućnost podešavanja prilagođenih obavijesti o cijenama kriptovaluta (omogućava praćenje više od 7000 različitih kriptovaluta), pregled novih tehnoloških rješenja i trendova u svijetu kriptovaluta, zatim mogućnost uspoređivanja, pregled brojnih grafikona i štošta drugo.

Dakako, sve dostupne informacije su upakirane u intuitivno i lijepo osmišljeno sučelje, pa ni ne čudi da su korisnici Coinglass ocijenili prilično visoko u službenim trgovinama. Stoga, svi oni koji ozbiljnije prate tržište kriptovaluta, ovu bi aplikaciju svakako trebali iskušati.