Philipsova akcija: 3 godine dodatnog jamstva na XXL televizore

Od 15. svibnja do 15. srpnja svaki kupac Philips XXL televizora dijagonale 55’’ i veće može se registrirati za 3 godine dodatne sigurnosti

Bug.hr utorak, 18. svibnja 2021. u 17:56

Nogometni Euro 2020 odgođen je, kao što vjerojatno znate, i igrat će se u ljeto 2021. Vrlo je vjerojatno da će broj gledatelja na utakmicama biti ograničen, pa će gotovo svi gledatelji utakmice Eura gledati na televizorima, poručuju iz Philipsa, te najavljuju svoju prigodnu akciju namijenjenu ljubiteljima nogometa koji su u potrazi za novim televizorom.

2+3 godine jamstva

Philips TV odlučio se u prvoj polovici 2021. godine usredotočiti na XXL veličine zaslona. Od 15. svibnja do 15. srpnja ove godine svaki kupac Philips XXL televizora dijagonale 55’’ i veće može se samostalno registrirati i dobiti, uz postojeće 2 godine jamstva, još 3 godine dodatne sigurnosti. Upute za registraciju nalaze se na službenoj stranici Philips.hr.

Philips podsjeća da njihovi televizori koriste Ambilight tehnologiju s LED diodama koje se nalaze iza rubova zaslona i emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu. Povrh toga opremljeni su i Smart TV tehnologijom za jednostavan pristup uslugama kao što su Netflix, YouTube i Disney+, mogu prikazati sadržaj izrađen u bilo kojem HDR formatu i pametno povećati rezoluciju snimki slabije kvalitete.