GONET TV – Testirajte uslugu gledanja TV programa online

GONET.TV je platforma za gledanje TV programa online koja je početkom siječnja uspješno krenula sa radom u Hrvatskoj. Registrirajte se na gonet.tv/hr i besplatno je testirajte

GONET.TV nedjelja, 31. siječnja 2021. u 06:00

GONET.TV je platforma za gledanje TV programa online koja je početkom siječnja uspješno krenula sa radom u Hrvatskoj. Nakon 3. veljače 2021., registracija više neće biti besplatna, tako da je ovo jedinstvena prilika za testiranje usluge ako se registrirate na gonet.tv/hr, nakon ovog perioda će se plaćati 39 kuna. Tu možete pronaći 85 TV kanala sa pogodnostima kao štu su vraćanje programa unatrag, neograničeno snimanje sadržaja i funkcija gledanja TV sadržaja u posljednjih 30 dana, najviše od svih sličnih platformi u Hrvatskoj (za odabrane kanale, inače samo 7 ili 14 dana).

Tu je i videoteka sa 800+ filmova dostupna svim pretplatnicima usluge, kao i tisuće serija i drugih sadržaja. Na GONET platformi možete slušati i 20.000 radio stanica iz cijelog svijeta, a jedna od prednosti je i u tome što GONET.TV koristi video kodiranje s kodekom H.265, pa je internetska veza s protokom podataka od oko 3 Mb/s dovoljna za gledanje sadržaja u HD kvaliteti, a također radi i na svakoj vrsti internetske konekcije.

Gledanje na TV-u, web pregledniku ili mobilnoj aplikaciji

Gledanje TV programa i druge usluge GONET.TV-a se mogu koristiti u web pregledniku ili putem mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete s androidom i iOS (radi na svakom internetu i možete gledati i na odmoru u inozemstvu), kao i na podržanim Smart televizorima. Aplikacija je prilagođena korisnicima, tako da možete napraviti poseban profil za djecu i zaključati programe koje želite, odabrati kategorije sadržaja koji vama odgovaraju i postaviti na prvo mjesto američke komedije ili dokumentarne serijale ako želite.

Za gledanje GONET.TV-a na klasičnim televizorima, na raspolaganju vam je i GONET.TV Box koji se na internet povezuje LAN kabelom ili Ethernetom, a na televizor ili kućno kino putem HDMI-a ( tu je i optički audio izlaz). GONET. TV Box radi kao klasični set-top box, ima daljinski upravljač i korisničko sučelje prilagođeno upravljanju raznim TV funkcijama. Odabir TV kanala i upravljanje funkcijama snimanja ili pomicanja trenutno emitiranih programa jednostavno je i intuitivno, prebacivanje programa jednako je brzo kao i preuzimanje sadržaja iz GONET arhive.

GONET.TV Box radi na Androidu

Iz razloga što GONET.TV Box koristi operativni sustav Android, to omogućava različite korisne funkcije, možete instalirati gotovo bilo koju aplikaciju iz Trgovine Play, uz web preglednik i aplikacije kao što su YouTube, Spotify i druge, koje su već instalirane i vjerojatno će biti dovoljne za većinu zahtjeva.

GONET.TV Box možete kupiti za 479 kuna, a mjesečna pretplata za gledanje TV programa iznosi 39 kuna, s tim što do srijede 3.2.2021. za sve nove korisnike vrijedi promotivna ponuda za besplatnu registraciju i korištenje usluge prvih 20 dana bez naplate. S obzirom na ponudu kanala i ostale funkcije, cijena izgleda vrlo povoljno. Za testiranje usluge posjetite web stranicu gonet.tv/hr.