Flex Touch Pro vašoj postojećoj bravi donosi pristup otiskom prsta

Pametna brava Flex Touch Pro pruža diskretnu tehnologiju pametnog doma uz DIY instalaciju u trajanju od oko 15-ak minuta koristeći jednostavne video upute

Tomislav Stanković srijeda, 4. siječnja 2023. u 16:04

Jedan od većih problema s dodavanjem pametnih brava je što je najčešće potrebno zamijeniti cijelu postojeću bravu novom. U nekim slučajevima to nije moguće ako je npr. stan u najmu i najmodavac ne dopušta nikakve dodatne radove na objektu kojeg iznajmljuje.

Brava dolazi s tri jedinstvena okvira i podržava Wi-Fi za daljinski pristup, što vam omogućava da provjerite status svojih vrata bez obzira gdje se nalazite. Pri tome je moguće koristiti Google Home, Amazon Alexa ili Lockly aplikaciju kako bi se dobio daljinski pristup i nadzor.

Uređaj bi trebao trajati do devet mjeseci prije nego što mu budu potrebne nove baterije te ima IPX4 certifikat kako bi mogao izdržati loše vremenske uvjete, prenosi Digital Trends.

Flex Touch Pro koristi Locklyjevu 3D biometrijsku dodirnu tehnologiju za omogućavanje brzog pristupa domu, a može pohraniti do 99 otisaka prstiju.

Očekuje se da će Locklyjev Flex Touch Pro biti dostupan po cijeni od oko 220 eura u proljeće 2023.

Lockly na CES-u također predstavlja Access Touch Pro što je nadogradnja njegovog trenutnog Flex Touch Fingerprint Deadbolta po očekivanoj cijeni od oko 240 eura. Ova verzija podrazumijeva promjenu cijele brave, uz zadržavanje svih ostalih značajki kao što je Wi-Fi pristup i dr.