Udruženje traži predavače volontere za programski jezik C

Udruženje Plus Ultra navodi da je cilj predavača pružanje podrške učenicima te pomaganje u rješavanju zadataka

Bug.hr četvrtak, 3. kolovoza 2023. u 21:24
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Udruženje Plus Ultra iz Sarajeva u potrazi je za novim predavačima volonterima za četvrtu ediciju njihove Škole programiranja „Plus Ultra" u kojoj će se učiti programski jezik C.  

Volontiranje podrazumijeva držanje online vježbi na tjednoj bazi za grupu od najviše 15 srednjoškolaca. Vježbe traju do dva sata i održavaju se u večernjim terminima, a predavači unaprijed dobivaju definirane zadatke koje će raditi. Cilj predavača je da pruže podršku učenicima te da im pomognu u rješavanju zadataka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Plus Ultra (@plusultrayouth)

Iz Udruženja Plus Ultra navode da je za volontiranje potrebno izdvojiti do četiri sata tjedno te da se sva komunikacija odvija putem njihovog servera na Discordu. Predavanja su isključivo online, stoga su prijave otvorene za predavače širom regije.

Škola programiranja Plus Ultra odvija se u tri modula, od kojih svaki traje pet tjedana i obuhvaća pet sati vježbi, odnosno do 20 sati volontiranja po modulu. Datumi održavanja modula su sljedeći.

  1. modul: 23.9. – 21.10.2023.
  2. modul: 11.11. – 9.12.2023.
  3. modul: 3.2. – 2.3.2024.

Prijave su otvorene do 7.8. 2023. godine, a selekcija se vrši pri njihovom završetku. Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac na sljedećoj poveznici.