ChatGPT na iOS-u može koristiti najnovije informacije u svojim odgovorima

Zahvaljujući najnovijoj integraciji s Bingom, ChatGPT na iOS-u moći će pružati korisnicima odgovore s najnovijim informacijama. Ta mogućnost trenutno je dostupna za one koji plaćaju pretplatnički paket ChatGPT Plus

Matej Markovinović srijeda, 28. lipnja 2023. u 10:30
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

ChatGPT na iOS-u od sada dolazi s ugrađenim internetskim preglednikom Bingom kojeg će moći koristiti samo pretplaćeni korisnici. Iako to možda na prvu ne zvuči „spektakularno“, riječ je o integraciji velikog značaja, jer bi ChatGPT pomoću Microsoftovog internetskog preglednika trebao crpiti najnovije informacije za svoje odgovore.

„Korisnici pretplatničkog paketa ChatGPT Plus, sada mogu koristiti značajku Browsing za dobivanje sveobuhvatnih odgovora i trenutačnih uvida u događaje i informacije koji se protežu izvan originalnih podataka“, stoji u opisu aplikacije na AppStoreu.

Kako biste omogućili pretraživanje interneta pomoću Binga unutar ChatGPT-a za iOS, potrebno je otići u postavke i zatim omogućiti opciju Browsing u odjeljku New Features. Nakon toga, važno je odabrati GPT-4 te u padajućem izborniku pritisnuti Browse with Bing.

Ukoliko korisnici ne uključe ovu opciju, utoliko će im ChatGPT prikazivati informacije prikupljene do 2021. godine.