U srpnju u Zagrebu besplatna konferencija CollabDays, za stručnjake na Microsoftovoj platformi

CollabDays Zagreb je konferencija koja okuplja profesionalce, entuzijaste i stručnjake kako bi pokazali najnovija dostignuća bazirana na Microsoft 365, Microsoft Teams i Power Platformi

debug.hr utorak, 9. svibnja 2023. u 13:23

U Zagrebu će se 1. srpnja održati CollabDays Zagreb, konferencija koja okuplja profesionalce, entuzijaste i stručnjake kako bi pokazali najnovija dostignuća bazirana na Microsoft 365, Microsoft Teams i Power Platformi.

CollabDays je neprofitan, za sudionike, potpuno besplatan događaj organiziran u više zemalja Europe, vođen ljudima iz IT zajednice, posvećen Microsoft 365 proizvodima (Microsoft Teams, M365, Azure, Power platforma, SharePoint, Microsoft Viva). Ovo je prvi događaj ovog tipa u Hrvatskoj. Organizatori su članovi hrvatske IT community zajednice.

Događaj će se odvijati na lokaciji Algebre, Gradišćanska 24, Zagreb, u tri paralelna događanja s desetak predavanja. Za sada možemo najaviti nekoliko zvučnih imena kao Adis Jugo, Spencer Harbar, Damir Dizdarević, Omar Kudović, Michael Noel, Saša Kranjac, Tomaž Kaštrun, no bit će tu i mnogi drugi. Dolazak cijenjenih stranih predavača pokazuje snagu IT zajednice vezane za ovaj događaj i kvalitetu predavanja, poručuju organizator.

Ističu da će sudionici imati priliku sudjelovati stručnim sesijama, interaktivno sudjelovati u predavanjima, pitati predavače, koji će pokazati svoje iskustvo u implementaciji i optimizaciji tehnologija vezanih uz M365. Ujedno je ovo dobra prilika za upoznati kolege koji se bave sličnim poslovima, razmjenu iskustava i proširenje kruga stručnjaka koje poznajete i možete pitati za savjet.

Suradnja, inovacija i praktično znanje je fokus ove besplatne konferencije. Pronađite više informacija na Facebooku, Twitteru ili putem weba. Prijave za sudjelovanje su otvorene na web stranici konferencije.