Preuzmite app s interaktivnim rasporedom .debuga 2023

I ove godine omogućili smo praćenje programa u svih pet dvorana uživo, putem streaminga i kasnije u reprizi. Kako biste se lakše snašli u rasporedu, na raspolaganju je i univerzalna interaktivna aplikacija

debug.hr ponedjeljak, 12. lipnja 2023. u 06:00

Bugova developerska konferencija .debug održava se 15. i 16. lipnja u Zagrebu, a pratiti je možete uživo ili online (za potonje još uvijek možete nabaviti ulaznicu). Kako bi posjetitelji i gledatelji mogli u svakom trenutku odlučiti koje predavanje popratiti uživo, omogućili smo praćenje cijelog rasporeda u stvarnom vremenu u posebnoj web aplikaciji.

Ona se nalazi na adresi debug2023.sessionize.com, a omogućava je domaći sustav za upravljanje sadržajem na konferencijama Sessionize. Aplikacija koristi tehnologiju Progressive web application (PWA), što znači da je potpuno univerzalna – možete je bez instaliranja otvoriti u pregledniku na bilo kojem modernom mobitelu, tabletu ili računalu. Kao i svaku aplikaciju PWA tipa, možete je i lako instalirati na svoj uređaj.

Unutar aplikacije moći ćete u stvarnom vremenu vidjeti što se na .debugu trenutačno događa, koje predavanje je u kojoj dvorani, što je sljedeće na rasporedu, a sadržaje koji vam posebno privuku pozornost možete dodati i u favorite kako ih ne biste propustili. Sve detaljne informacije o svakom predavanju i predavaču udaljene su samo jedan klik u intuitivnom i brzom sučelju, kako na webu tako i na mobilnim uređajima.

Do aplikacije možete doći i skeniranjem QR koda u nastavku.