Komiža će ugostiti najveći otočki tehnološki spektakl ovog ljeta, Tech for Good

Tech for Good je besplatna večernja tehnološka konferencija koju uz medijsku podršku Buga organizita Agroom, prvi otočki coworking prostor, orijentiran na Web3 i Blockchain tehnologije...

Bug.hr četvrtak, 20. srpnja 2023. u 16:07

Uz medijsku suradnju s portalom Bug.hr, Agroom, prvi otočki coworking prostor koji okuplja pojedince i tvrtke iz područja IT-a, blockchaina, i web3 segmenta, u petak, 21. srpnja od 19h - 22h organizira tehnološko događanje Tech for Good powered by Bug.

Riječ je o besplatnoj tehnološkoj konferenciji u sklopu koje će biti održano predavanje pod nazivom “Tehnologije koje mijenjaju svijet”, a kroz koje će svi prisutni imati priliku slušati o inovacijama iz područja IT-a, Web3, blockchaina i uvidima u trenutne trendove te predviđanjima za budućnost digitalne revolucije.

Predavanje će održati Dragan Petric izvršni urednik Buga i direktor .debuga, a u sklopu programa bit će upriličeno i predavanje “Što je Musku SpaceX, to je bebi zvečka”, o umjetnoj inteligenciji i primjeni iste na projektima kojima unapređujemo zdravlje, ljudske živote pa i poljoprivredu koje će održati Dženan Lojo, direktor TIS grupe, jedan od najbolje ocijenjenih predavača s nedavno održanog .debuga. 

Event Tech for Good powered by Bug stoga nije namijenjen samo IT entuzijastima, već i široj publici koja osjeća sve veći utjecaj digitalnih promjena u društvu. Ukoliko vas zanima kako će tehnologija oblikovati budućnost te koje mogućnosti i izazove donosi novo doba tehnoloških inovacija, pratite Agroom na društvenim mrežama i saznajte raspored događanja ovog ljeta, ali i kako možete postati Islander (otočanin) – pravi član Agroom zajednice.

Ponovimo još jednom za kraj, Tech for Good će se održati u coworking prostoru Agrooma u Komiži, 21. srpnja 2023., s početkom u 19h, uz besplatan ulaz za sve zainteresirane zaljbljenike u sve što je inovativno, digitalno i zabavno.