Zaposleni ste u hrvatskom IT sektoru? Zanima nas kako raspolažete novcem

Izdvajate li svakoga mjeseca određeni iznos za ulaganja ili štednju? Ako ne, zašto? Ako da – jeste li sigurni da to činite na najbolji način? Ispunite anktetu u nastavku, pa na .debugu poslušajte njezine zaključke

debug.hr utorak, 11. travnja 2023. u 06:00

Izdvajate li svakoga mjeseca određeni iznos za ulaganja ili štednju? Ako ne, zašto? Ako da – jeste li sigurni da to činite na najbolji način? Jesu li vam banke, brokeri ili digitalne neobanke ispunili očekivanja? Kako se nosite s rizicima u svojim ulaganjima?

Sve su ovo pitanja koja si možete postaviti i sami, ovdje ćemo vam ih postaviti mi – kako bismo upoznali developersku zajednicu u Hrvatskoj i vidjeli što njezini članovi čine sa svojim viškom raspoloživog dohotka. Organizirali smo u suradnji s partnerom, Genius by Intercapital, kratku anketu za sve IT-jevce i one koji se tako osjećaju.

Ovim putem pozivamo sve developerke i developere, ali i ostale zaposlene u domaćem IT sektoru da ispune kratki anonimni upitnik. Želimo prikupiti informacije o tome kako ulažete svoja sredstva, koju logiku pritom slijedite i koji su vam općenito interesi kad razmišljate o ulaganju.

POVEZNICA ZA ANKETU

Anketa ima između 10 i 20 pitanja, što ovisi o danim odgovorima, a popunjavanje će trajati tek koju minutu.

Rezultati istraživanja provedenoga uz pomoć ove ankete bit će ekskluzivno predstavljeni i analizirani na glavnoj pozornici .debuga u lipnju.