Yahoo Finance - sjajna aplikacija za redovito praćenje tržišta, financija i ekonomije

Svijet financijskog tržišta i ulaganja iznimno je dinamičan i zato je vrlo važno u svakome trenutku imati relevantne informacija kako bi se moglo pravodobno reagirati i tako ili ostvariti zaradu ili spriječiti gubitak. Ovo je jedna od najboljih aplikacija koja će u tome pomoći...

Matija Gračanin srijeda, 14. lipnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Yahoo Finance 
Namjena Praćenje finacijskih tržišta
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

S više od deset milijuna preuzimanja i prilično visokim ocjenama korisnika, Yahoo Finance se doista nameće kao jedna od najboljih aplikacija za praćenje svega što s tiče financijskih tržišta. Uz pregled stanja poznatih burzovnih indeksa, tu su i svježe vijesti iz svijeta financija, gospodarstva i ekonomije.

Moguće je napraviti vlastiti portfelj i pratiti kako se razvija u odnosu na stvarne podatke, a kako bi se lakše donijela odluka što dodati u svoj portfelj, a čega se riješiti, tu je i čitav niz korisnih podataka o raznim financijskim instrumentima kojima se može trgovati na tržištima kapitala u SAD-u, Europi i Aziji.

Naravno, aplikacija može prikazivati i notifikacije onda kada je to važno (moguće je samostalno namještati upozorenja za cijene za vrijednosnice za koje se to želi te uključivati ili isključivati obavijesti za različite kategorija informacija), tu je i opcija stvaranja popisa s podržanim vrstama financijskih instrumenata koje se želi aktivno pratiti te još štošta drugo.

Osim odličnih mogućnosti i prilične količine informacija i sadržaja (tu su i videozapisi te drugo), Yahoo Finance se može pohvaliti i prilično uglađenim sučeljem zahvaljujući kojem je ovu aplikaciju pravi užitak koristiti. U svakom slučaju, svi oni koji traže odlično napravljenu aplikaciju za aktivno praćenje financijskih tržišta, svakako bi trebali provjeriti što im može ponuditi Yahoo Finance.