Vived - personalizirani pregled novosti ponajprije namijenjenih razvojnim inženjerima

U nepreglednom moru novosti iz svijeta razvojnih inženjera katkada je teško razabrati one najvažnije i najrelevantnije sadržaje, a u tome upravo programerima želi pomoći ova aplikacija. Naime, nudi personalizirani pregled novosti iz različitih područja vezanih uz – programiranje…

Matija Gračanin četvrtak, 6. srpnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Vived 
Namjena Personaliziran pregled novosti za programere
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Vived je vizualno privlačno izvedena aplikacija koja omogućuje ponajprije razvojnim inženjerima, ali i svima drugima koji su zainteresirani za novosti i aktualna događanja iz svijeta programiranja i povezanih tehnologija, da konzumiraju njima relevantan i personalizirani sadržaj.

Naime, aplikacija omogućava da se izaberu određena područja koja se želi pratiti (biraju se tagovi), a onda će svaki dan napraviti personalizirani pregled relevantni novosti. Pritom je moguće lako odbaciti članke koje se ne želi čitati, one koji su bili zanimljivi i to klizanjem po zaslonu lijevo ili desno, a članke je moguće označiti i kao sadržaj koji će se pročitati kasnije

Ono što aplikaciju čini dodatno zanimljivom, svakako je činjenica da je sadržaj djelomice ručno probran, ali i da se oslanja na algoritme koji nastoje naučiti interese korisnika te samim time kasnije nuditi dodatno probran sadržaj i tako pomoći da se lakše snalazi u inače neiscrpnom izvoru informacija.

Drugim riječima, što će se aplikacija više koristiti, to će se dobivati relevantniji sadržaj. Vived nudi mogućnost praćenja više od 150 tagova, tu je i kratki pregled ponuda poslova, a da bi sve bilo još bolje, aplikacije je u potpunosti besplatna. Stoga, oni koji traže vizualno privlačan i praktičan način da prate novosti iz svijeta programiranja, ovu bi aplikaciju svakako trebali probati.