Soundcore Liberty Air 2 Pro slušalice u Linksu uz 300 kn popusta!

Tijekom ovog tjedna Links je pripremio ekskluzivan popust za Bugove čitatelje i nudi vrhunske TWS slušalice Soundcore Liberty Air 2 Pro po cijeni od 699 kn, umjesto redovnih 999 kn

Bug.hr ponedjeljak, 7. veljače 2022. u 16:15

Novi ekskluzivni popust očekuje vas ovog tjedna u Linksu. Tražite li vrhunske true wireless stereo slušalice, koje bi mogle biti idealan valentinovski dar, Links za čitatelje Buga nudi jednokratnu priliku i uštedu od čak 300 kn. Riječ je o slušalicama ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro.

ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro su True Wireless Stereo slušalice s noise cancelling tehnologijom. Njihovi driveri imaju 10 nano premaza koji dopronose bogatom zvuku. Slušalice pružaju do 7 sati reprodukcije. Kućište, koje je ujedno i prijenosna baterija, osigurava punjenje slušalica do 3 puta. Stavite slušalice u kućište na 15 minuta i slušalice će biti spremne za 3 sata reprodukcije. Kućište možete napuniti putem USB-C priključka ili putem QI bežičnog punjača. Svaka Soundcore Liberty Air 2 Pro slušalica ima tri mikrofona, koji zajedno s cVc 8.0 tehnologijom osiguravaju nesmetano upućivanje poziva. U Linksovoj ponudi možete pronaći crne i bijele slušalice.

ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro Onyx Black
ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro Onyx Black

Posebna ponuda za čitatelje Buga

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od 300 kn (30%) na slušalice ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUG300 i navedene slušalice moći ćete kupiti za 699 kn, umjesto za redovnih 999 kn. U ovu cijenu ne ubraja se trošak dostave koji iznosi 35 kn, a koji možete i izbjeći odlučite li plaćene slušalice preuzeti u nekoj od Linksovih poslovnica. Napominjemo da je cijena ista za sve oblike plaćanja.

ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro možete kupiti u Linksu za samo 699 kn

ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro Titanium White
ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro Titanium White

Dodatni detalji oko akcije:

  • akcija se odnosi na proizvod ANKER Soundcore Liberty Air 2 Pro (šifra: 100.506.1622 i 100.506.1787)
  • kôd za kupnju je BUG300, a popust iznosi 300 kn (ili 30%)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 7.2. do 13.2.2022.
  • akcija vrijedi za prvih 20 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedne slušalice uz navedeni promotivni kod
  • cijena dostave iznosi 35 kn (dodatno se zaračunava na istaknutu cijenu), a proizvod se alternativno može besplatno preuzeti u odabranoj Linksovoj poslovnici
  • proizvod možete kupiti ovdje