U restoranu navodno pronađen prototip budućeg Google Pixel Watcha

Trenutno nije poznato kada će Google izbaciti svoj Pixel Watch, no znatiželjni korisnici već sad mogu vidjeti kako će najvjerojatnije izgledati u stvarnosti

Matej Markovinović ponedjeljak, 25. travnja 2022. u 18:07

O Googleovom pametnom satu „šuška se“ već duže vrijeme, a sada, zahvaljujući spletu neobičnih događaja, imamo priliku vidjeti kako će on vjerojatno izgledati. Sudeći prema Android Centralu, netko je nasumično pronašao prototip Pixel Watcha – u restoranu.

Kako se može vidjeti na fotografijama, izgled Pixel Watcha uveliko odgovara prijašnjim renderima. Naime, između dvije tipke sa strane sata postoji i fizička krunica, što je prava rijetkost za vidjeti na pametnim satovima. Pored krunice, nalazi se mala rupica, koja bi mogla biti mikrofon ili senzor visinomjera.

Foto: Android Central
Foto: Android Central

Na donjoj strani sata, nalazi se senzor za praćenje zdravstvenih funkcija oko kojega je ukrasni crni okvir. Android Central navodi da je taj dio poprilično „gladak“ pod prstima te da se čini kao da je obložen staklom, slično kao što to ima Apple Watch.

Foto: Android Central
Foto: Android Central

Osoba koja je pronašla ovaj sat i poslala Android Centralu njegove fotografije, nije ga uspjela uključiti. Ipak, na ekranu se svejedno može vidjeti bijeli logotip koji daje do znanja da je riječ o Googleovom satu.

Više fotografija Pixel Watcha možete pogledati na Android Centralu.