Ovako će izgledati Nothing Phone (2)

Kako bi dodatno zagolicao maštu korisnicima i uzbudio ih oko predstavljanja, Nothing je objavio službene fotografije nadolazećeg Phonea (2), koje prikazuju blago osvježenje dizajna

Matej Markovinović srijeda, 5. srpnja 2023. u 12:47
Nothing Phone (2). 📷 Foto: Nothing
Nothing Phone (2). Foto: Nothing

Svega nekoliko dana od velikog predstavljanja Phonea (2), Nothing je odlučio službeno prikazati kako mobitel izgleda u bijeloj i sivoj boji. Mobitela se „dočepao“ i poznati youtuber Marques Brownlee, ne bi li dodatno pokazao što je sve novo na Nothingovim mobitelima.

Prvo, Nothing je odlučio blago osvježiti dizajn stražnje strane mobitela. Gornji i bočni dio sada je zakrivljeniji, što bi trebalo pridonijeti udobnosti pri korištenju. Dok je Phone (1) imao pet odvojenih LED traka, Phone (2) ima ih čak 11. Tu je i novo Glyph sučelje koje sada ima 33 zone osvjetljenja, što bi trebalo pružiti korisnicima dodatnu razinu kontrole nad LED-icama.

Nothing Phone (1) i Nothing Phone (2) 📷 Screenshot: YouTube/Marques Brownlee
Nothing Phone (1) i Nothing Phone (2) Screenshot: YouTube/Marques Brownlee

Na primjer, na stražnjoj stranici Phonea (2) moći će se prikazati razina glasnoće ili mjerač vremena, a Nothing planira dozvoliti korištenje LED-ica i pojedinim third-party aplikacijama. O tome se još ne zna puno, ali to bi, među ostalom, moglo značiti da bi stražnje osvjetljenje moglo „plesati“ kod reprodukcije glazbe na Spotfiyu.

Kako nove zone osvjetljenja zapravo izgledaju na Nothingovom Phoneu (2), pogledajte u videozapisu Marquesa Brownleaa na YouTubeu.

Nothing Phone (2) bit će globalno predstavljen 11. srpnja. Još je ranije potvrđeno da će mobitel pogonjen Qualcommovim Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-om te da će imati 6,67-inčni AMOLED zaslon, bateriju od 4.700 mAh i softversku podršku od tri velika ažuriranja OS-a i četiri godine sigurnosnih zakrpi. Zanimljivo je i da će korisnici u pakiranju dobiti – prozirni kabel za punjenje.