Xiaomi sada u ponudi ima i novi bežični miš

Xiaomi je predstavio novi bežični miš Mi Elegant Mouse Metallic Edition koji se na uređaje spaja putem Bluetootha ili bežičnog prijemnika na 2,4 GHz te će se prodavati s cijenom od 14 američkih dolara

Matija Pavlić subota, 4. travnja 2020. u 20:00

Xiaomi je predstavio novi bežični miš Mi Elegant Mouse Metallic Edition koji funkcionira i putem Bluetooth veze tako i putem bežičnog prijemnika na frekvenciji od 2,4 GHz.

Moći će se nabaviti od 9. travnja s cijenom od 14 američkih dolara i biti će dostupan u dvije boje, crnoj i sivoj. Mi Elegant Mouse Metallic Edition predstavlja fuziju Xiaomijevih prijašnjih modela miševa kao što su Mi Wireless Mouse 2 s kraja prošle godine i Mi Portable Mouse modela iz 2016. godine.

Novi miš karakterizira završni sloj od anodiziranog metala što produljuje čvrstinu proizvoda te čini površinu miša otpornijom na otiske. Moguće ga je spojiti s dva uređaja odjednom, a fotoelektrični senzor od 1000 DPI osigurati će zadovoljavajuće iskustvo korištenja.

Što se tiče podržanih uređaja spominju se Windowsi od Windows 7 do Windows 10, macOS od inačice 10.10 pa nadalje, Android od inačice 5.0 nadalje te iPadOS od inačice 13.4. Napaja se pomoću AA baterije, a autonomija mu iznosi 9 mjeseci putem Bluetootha i 12 mjeseci putem bežičnog prijemnika.