Assassin's Creed Mirage stiže na iPhone i iPad

Aktualan nastavak jednog od najpopularnijih serijala igara, Assassin's Creed Mirage, stiže na App Store već početkom sljedećeg mjeseca

Matej Markovinović četvrtak, 2. svibnja 2024. u 21:55
📷 Foto: Ubisoft
Foto: Ubisoft

Ubisoft je službeno najavio da Assassin's Creed Mirage stiže na iPhone i iPad sljedećeg mjeseca, točnije 6. lipnja. Radi se, podsjetimo, o aktualnom nastavku jedne od najpopularnijih serijala igara koji je od jeseni dostupan za preuzimanje na konzolama i PC-ju.

„Ponosni smo što možemo podijeliti da Ubisoft Sofia ima zadovoljstvo i priliku donijeti Assassin's Creed Mirage na iPhone i iPad. Naši timovi naporno su radili na prilagodbi kontrola igre na zaslonu na dodir kako bi pružili intuitivno, udobno i privlačno iskustvo igranja“, stoji u objavi Ubisofta na LinkedInu.

Igra će biti dostupna za iPhone 15 Pro i Pro Max, kao i za modele iPada pogonjene s M1 i novijim SoC-ovima. Dobra je vijest za nestrpljive da se već može „prednaručiti“ na App Storeu i to u potpunosti besplatno, iako će neki dio sadržaja zasigurno biti zaključan iza paywalla unutar same igre.

Napominjemo da na App Storeu kao datum izlaska Miragea stoji 10. lipnja. U trenutku pisanja ovoga teksta nije sigurno je li pogrešan podatak u priopćenju Ubisofta ili pak na App Storeu.