Održan networking događaj TVZ-a Alumnijada 2022

Alumnijada organizirana na Tehničkom Veleučilištu Zagreb ove je godine okupila 250-ak sudionika i 18 tvrtki koje su odlučile poduprijeti ovo događanje.

Bug.hr četvrtak, 6. listopada 2022. u 15:15

Prošla nam je još jedna Alumnijada u organizaciji udruge Alumni TVZ, i možda smo svi godinu dana stariji ali smo svakako i bogatiji za lijepa poznanstva i partnerstva koja su nastala na druženju. Ovogodišnja Alumnijada je, unatoč groooznom vremenu, okupila preko 250 zaljubljenika u struku i 18 tvrtki koje su poduprijele sami događaj. Te time omogućili da se započne lijepa tradicija okupljanja sadašnjih i bivših studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Na Alumnijadi smo imali priliku poslušati izlaganja naših partnera, kojima ovom prilikom zahvaljujemo na trudu i podršci u organizaciji ovog događaja, a svakako su nas i upoznali sa prednostima rada u njihovim okruženjima. Sve je to bilo upotpunjeno vrhunski odabranim hitovima koje smo imali priliku slušati na zvučnicima, a i okušati na tanjurima… možda i u čašama.

Glavne njuške ovog događaja su bile naravno iz Njuškala koji su uz tvrtke  Biss, Netgen, ReversingLabs, Infobip, GDi, Superology, Software Sauna, Jenz, HPB, Newfire Global Partners , Aircash na pozornici predstavili svoje tehnologije, tvrtke ali i otvorene pozicije. Naravno ovogodišnju Alumnijadu su poduprijeli i obilježili: Kamgrad, Undabot, Nets, SHAPE 404, Alarm automatikaMontelektro.

Sve ne bi bilo moguće bez matičnog nam Tehničkog veleučilišta u Zagrebu koji nam je dao veliku potporu u organizaciji i izvedbi 2. Alumnijade, kao i naših dragih kolega na putu prema statusu Alumni člana Studentskom zboru Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Jedna mala zahvala našem članu Tomislavu Staniću vlasniku „SMASHIT – Prva soba za razbijanje“, na vaučerima koje smo podjelili ekipi kako bi mogli izbaciti stres iz sebe 😊