Hobi - ljepuškasta aplikacija za praćenje i otkrivanje serija vrijednih gledanja

Hobi je aplikacija namijenjena ozbiljnim ljubiteljima TV serija koji nipošto ne žele propustiti novu epizode omiljene im serije, ali i svima onima koji samo žele otkriti što vrijedi pogledati uzimajući u obzir osobni ukus ili tek popularnost…

Matija Gračanin petak, 10. ožujka 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Hobi 
Namjena Omogućava praćenje i otkrivanje TV serija
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 8,63 mj ili 11,28 eur jednokratno (Premium)

Aplikacija koje omogućuju praćenje TV serija nisu ništa novo, a Hobi se smješta među popularnije i ljepše napravljene aplikacija toga tipa. Namijenjena je podjednako ozbiljnim ljubiteljima TV serija koji ništa ne žele prepustiti slučaju i potencijalno propustiti novi epizodu omiljene im serije, kao i onima koji te žele pronaći novu seriju koju bi pratili.

Ističe se zgodno osmišljenim sučelje, a sve počinje tako da se izabere nekoliko serija koje se pogledalo ili se tek gleda, a sve kako bi aplikacija mogla ponuditi serije koje smatra najprikladnijim u odnosu na ono koje se serije preferira.

Dakako, kasnije će se naznačiti jesu li odgledane sve sezone neke serije, a ako se još uvijek za seriju snimaju i emitiraju nove epizode, lako će se doznati za koliko danas stiže nova epizoda. U svakome je trenutku moguće dodati još serija koje se prati, a tu je i poseban dio koji pomaže otkriti trenutačno aktualne i nove serije.

Zgodan je detalj i praćenje statistika, pa je tako moguće znati koliko se ukupno sati, dana, mjeseci i godina ukupno provelo gledajući serije, ali i koliko se vremena gledalo pojedinu seriju. Hobi nudi podrški za sinkronizaciju sa servisom Trakt, tu je i posebno izdanje Premium koje valja plaćati ili 8,63 eura godišnje ili jednokratno 11,28 eura, a koje nudi i dodatne mogućnosti.