Zvučnici Razer Nommo V2 Pro prava su poslastica za gamere koji cijene dobar zvuk

U ponudi Instara ovoga smo puta naišli na Razer Nommo V2 Pro, elegantne PC zvučnike idealne za gamere koji cijene dobar zvuk

Bug.hr subota, 20. travnja 2024. u 06:00

Iako je Razer poznat među gamerima ponajviše po svojim tipkovnicama, miševima i slušalicama, u svom portfelju proizvoda nudi i zvučnike koje mogu zadovoljiti one koji vole gameati, a pritom cijene dobar zvuk. Riječ je, naime, o zvučnicima Razer Nommo V2 Pro koji se mogu kupiti u Instaru.

Prvim pogledom na ove zvučnike, vidljivo je da su napravljeni u prepoznatljivom Razerovom stilu. Dizajn im je jednostavan, elegantan i bezvremenski, a poseban gamerski look“ daje Razer Chroma RGB osvjetljenje koje se može prilagoditi s bezbrojnim uzorcima i dinamičkim efektima u skladu s igrom koja se igra.

Što se, pak, tiče zvučne strane, Razer Nommo V2 Pro dolaze s parom 3-inčnih full-range zvučnika. Svaki od njih sadrži aluminijski fazni čep koji minimizira odraze zvuka unutar samog zvučnika, osiguravajući tako čist i prirodan zvuk. Tu je i podrška za THX Spatial Audio, virtualni 7.1 surround sound, čime zvuk postaje još realističniji i detaljniji.

Cijelu priču zaokružuje subwoofer opremljen 5,5-inčnim driverom koji pruža bogat i moćan bas, kako kod igara, tako i kod slušanja glazbe. Cijena zvučnika Razer Nommo V2 Pro u Instaru iznosi 422,43 eura, no moguće je ostvariti dodatnih pet posto popusta pri plaćanju internetskim bankarstvom.

specifikacije
Driveri Full-range driveri: 2 x 3”, Down-firing subwoofer driver: 1 x 5.5”
Frekvencijski odaziv 40 Hz – 20 kHz
SPL 99 dB
Dimenzije i masa 130 mm x 184 mm x 181 mm / 3,6 kg (zvučnik)
265 mm x 300.5 mm x 265 mm / 4,6 kg (subwoofer)
Povezivost USB Type C to USB Type A, Bluetooth 5.3
Jamstvo 2 godine
Ostale značajke THX Spatial Audio, Chroma RGB