Svi posjetitelji .debuga moći će pogledati svih 100 točaka programa, evo kako…

Jednom kada dođete na .debug, bit ćete u svakom trenutku suočeni s velikim izborom – koji od šest trackova posjetiti, što pogledati uživo, a što u snimci. Evo nekoliko preporuka iz direkcije konferencije

debug.hr utorak, 7. svibnja 2024. u 06:00

Najveći ikada održani developerski spektakl i najveće profesionalno okupljanje IT zajednice do sada organizirano u našoj regiji, bit će ovogodišnji .debug 2024. Produkcijski je od prošle godine narastao za jedan track, tako da će ih u lipnju u Algebri, Laubi i šatoru između njih biti čak 6. Posjetiteljima to može donijeti slatke brige – što od toliko paralelnog sadržaja pogledati?

Snimke .debuga na zahtjev

No, ne brinite, jer baš sve točke programa se snimaju i postprodukcijski obrađuju, pa će vlasnici ulaznica imati pristup snimkama cijele konferencije. Svih 100 točaka programa, dakle, moći ćete bingeati u mjesecima nakon .debuga i nadoknaditi propušteno.

Ulaznica u ponudi ima sve manje, a potražite ih na debug.hr ili unutar sustava Entrio.

Kompletan program .debuga potražite na debug.hr

Direkcija .debuga osigurala je da keynote predavanja svakog dana budu jedini događaji u to vrijeme, jer se za njih očekuje i najveći interes. Njih će održati osnivači tri globalno najuspješnije IT kompanije iz Hrvatske, Srbije i BiH: Infobipa, Nordeusa i NSofta – Izabel Jelenić, Branko Milutinović i Igor Krezić. U narednim danima otkrit ćemo vam i nešto više o temama tih predavanja, koja su na rasporedu na samom početku programa oba dana konferencije.

Nadalje, od preporučenih točaka svakako izdvajamo panel rasprave:

Bez dlake na jeziku (i na glavi) - kako popraviti hrvatsku IT industriju? Sudjelovat će Hrvoje Ćosić (Aircash), Martin Morava (Devōt), Feđa Ivanšić (Barrage) i Hrvoje Gorajščan (Q), uz moderiranje Dragana Petrica,

Dobitničke programerske niše – tko je zamiješao najjače karte? Sudjelovat će Tajana Barančić (Astra poslovni inženjering), Nikola Dujmović (Span), Hrvoje Šegudović (Infigo IS), Ivan Šimičević (OTP) uz moderiranje Petra Štefanića.

Novitet na ovogodišnjem su izdanju i dva "fireside chata", nešto opuštenije točke programa:

U partnerstvu s legendom – Jose Mourinho i tajne managerskog trijumfa, gdje će Dragan Petric ugostiti Branka Milutinovića, u, tematski gledano, nastavku njegovog keynotea,

Car kod Luke – Od lokalnog kodiranja do globalnog managiranja, u kojem će Luka Abrus ugostiti Tomislava Cara, a pričat će o tome kako su svoje programerske početke i strast prema kodiranju razvili u biznise prepoznate diljem svijeta.