Cooler Master proširuje ponudu hladnjaka s naprednim MA824 Stealth modelom

Cooler Masterov novi hladnjak, MA824 Stealth, u potpunosti je crne boje, pa se tako može lako uklopiti u većinu konfiguraciju. Dobra je vijest da je kompatibilan i s Intelovim LGA 1700 i AMD-ovim AM5 socketima

Matej Markovinović četvrtak, 8. lipnja 2023. u 11:13
Cooler Master MA824 Stealth. 📷 Foto: Cooler Master
Cooler Master MA824 Stealth. Foto: Cooler Master

Cooler Master predstavio je novi MA824 Stealth hladnjak, koji je, barem prema njihovim tvrdnjama, dizajniran za iznimne performanse hlađenja čak i pod najzahtjevnijim opterećenjima, ponajviše zbog tvrtkine Superconductive Composite Heat Pipe tehnologije.

Riječ je, naime, o hladnjaku s dual tower dizajnom, koji se može pohvaliti s osam toplinskih cijevi dizajniranih za brz prijenos toplog zraka. Cooler Master posebice ističe i bazu od poniklanog bakra, koja bi trebala pružiti siguran kontakt s CPU-om, osiguravajući tako učinkovito hlađenje o kojem god sustavu se radilo.

MA824 Stealth sadržava ventilatore Mobius 120 i Mobius 135, koji su postavljeni u „push-pull“ konfiguraciju za preciznije odvođenje topline. Cijeli hladnjak ima u potpunosti crni dizajn s aluminijskom gornjom pločom, što znači da se može lagano uklopiti u većinu crnih konfiguracija.

Osim toga, u potpunosti je kompatibilan s Intelovim LGA 1700 i AMD-ovim AM5 socketima. Podržava, naravno, i starije sockete, poput LGA 1200, 1151, 1150, 1155, 156 i AM4. Ovaj hladnjak stiže na europsko tržište već krajem ovoga mjeseca, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 109 eura.

Dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici Cooler Mastera.