Backdrops - nudi na stotine probranih i vizualno atraktivnih pozadina za Android pametne telefone

Aplikacija za pronalazak i postavljanje pozadina na pametnim telefonima definitivno ne nedostaje. Backdrops je još jedna, no koja je vrlo brzo postala popularna među korisnicima što i ne čudi – nudi stotine atraktivnih pozadina koje se neće naći u drugim aplikacijama…

Matija Gračanin četvrtak, 15. prosinca 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Backdrops 
Namjena Pozadine za Android pametne telefone
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan / 27 kn (Pro)

Prilagođavanje izgleda pametnih telefona isključivo je pitanje osobnog ukusa i nešto čemu mnogi pristupaju prilično ozbiljno i s mnogo žara. Srećom, aplikacija koja omogućavaju da se različiti aspekti smartfon podrede vlastitom vizualnom senzibilitetu definitivno ima mnogo, dok su jedne od najčešćih aplikacija upravo one koje omogućavaju pronalazak u namještanje pozadina.

Backdrops je upravo takva aplikacija i tijekom vremena se među korisnicima Android telefona uspješno nametnula kao jedna od najboljih aplikacija toga tipa, a to doista ne mora čuditi. Naime, osim što nudi ogroman broj vizualno zanimljivih pozadina, ističe se prilično aktivnom zajednicom.

Sama aplikacija zapravo ne nudi neke posebno napredne mogućnosti; pregledavanje pozadina je jednostavno (moguće ih je sortirati prema nedavno dodanima te najpopularnijima), isto vrijedi i za njihovo postavljanje za početni zaslon, zaslon zaključavanja ili oba, a tu je i mogućnost da se pozadine označe favoritima.

Osim toga, tu je i mogućnost prijave s korisničkim računom čime se dobiva i opcija sinkronizacije, te izbor pozadine dana. Osnovna inačica aplikacije je besplatna no prikazuje reklame. One se mogu ukloniti nadogradnjom na inačicu Pro koja stoji 27 kn uz koju se dobivaju i posebne kolekcije pozadina, a oni koji su pretplatnici usluge Google Play Pass aplikaciju dobivaj u sklopu pretplate.